PCR-test

 

Vores PCR-test (RT-PCR) med 8% præcision er ifølge SST samt WHO den bedste og mest sikre test. Testmetoden er den samme som benyttes i det offentlige.


RT-qPCR-test 

Hos Test It udfører vi i samarbejde med Amplexa Genetics RT-qPCR COVID-19 test, som anbefales af WHO og benyttes verden over.

 

Vores test undersøger for to gener specifikke for SARS-CoV-2-virus (Nucleocapsid genet og Orf1ab genet) samt et humant gen, som fungerer som en intern kontrol af prøven. Vores testmetode kan påvise helt ned til 1 kopi/mL, hvilket svarer til 20 kopier/reaktionsvolumen for hvert specifikt virusgen. Med en sensitivitet på 95% og en præcision på 99% er vores COVID-19-test konkurrencedygtig i forhold til andre lignende tests på markedet.

 

SARS-CoV-2, COVID-19 eller Coronavirus?
Vi tilbyder i samarbejde med Amplexa Genetics en Covid-19-test af samme type som benyttes i det offentlige. Testen bruges til at påvise, om du er positiv eller negativ for Covid-19.


Følgende gælder for vores analyse:


  • RT-PCR-analysemetode
  • Testen er specifik for Covid-19
  • Testen er anbefalet af WHO 
  • CE-IVD-godkendt
  • Personligt certifikat, som kan bruges til rejseaktivitet, sendes på mail

 

Om det er dig selv, dine ansatte eller dine kunder, som skal testes, så har TEST IT svaret. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig løsning skræddersyet til jeres behov.

 

Har du en virksomhed og ønsker dine medarbejdere testet så kontakt:
test_it@outlook.dk eller +45 42 65 42 72

 

Læs mere om de forskellige testmetoder og anbefalinger på SSI og SST.